POSREDOVANJE PRI IZNAJMLJIVANJU NEKRETNINE

Ukoliko želite iznajmiti Vaš stan ili kuću, prepustite tu brigu nama. Naši iskusni agenti pobrinut će se da što bolje prezentiramo kuću/ stan koji želite iznajmiti, te ćemo Vam oglašavanjem putem mnogobrojnih kanala pronaći najmoprimce zbog kojih vas neće boljeti glava.

Čak i ako ne živite u mjestu Vaše nekretnine ili pak i u inozemstvu, mi možemo preuzeti cjelovitu brigu o Vašem stanu/ kući, te se pobrinuti o cjelokupnom procesu iznajmljivanja- od vođenja razgleda nekretnine do odabira podstanara i iznajmljivanja nekretnine.

Također nudimo brigu o nekretnini ukoliko niste u mogućnosti obilaziti stan/ kuću zbog udaljenosti ili Vaših obaveza ( obilazak, zračenje, briga o plaćanju računa i sl. ).

Kontakt obrazac za prodavatelje/najmodavce

*
 
*
 
 
 
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna
 

POSREDOVANJE PRI NAJMU NEKRETNINE

Nudimo velik izbor stanova i kuća za najam na području Pule i Istre. Razgledavanje bez obaveze i troškova. Sastavljamo prema Vašim željama popis nekretnina za razgled. U kratkom vremenu možete vidjeti veći izbor stanova/ kuća za najam, te odabrati onu pravu za Vas.

Posebno imamo veliku ponudu stanova za studente, koji se nalaze u centru grada na atraktivnim pozicijama, te su moderno uređeni i potpuno opremljeni.

Kontakt obrazac za kupce/najmoprimce

*
 
*
 
 
 
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna
  Usluge